Rørte rips

Ripsbuskene her på garden er fulle av gode bær, og vi har ete kilovis denne veka. Eg syns dei er best au naturel eller rørte med litt sukker – fortreffelig som pålegg, og med litt pynt på krukka blir det ekstra sommarlig på frokostbordet :) God helg!

(Tusen takk til alle som tar seg bryet med å kommentere bildene mine – eg blir hoppande glad! :)

2 responses

  1. Det såg godt ut! Takk for fin hilsen hos meg :-) Og eg må sei du e NYDELIG gravid! Fineste magen ;-)

    5. august 2012, kl. 14:23

  2. Kjente det knytte seg litt i kinna når eg såg bilda – rips er jo LITT surt eller…? :-)
    Herlige og lyse bilder – sommerfølelsen kjem virkelig fram!

    4. august 2012, kl. 16:58

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar. Eg blir veldig glad :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s